Samenwerking met professionele partners

Creative people working together

Partners

Een AV-productie is in veel gevallen onderdeel van een breder communicatie- of marketingconcept. Soms heeft u zelf al zo’n concept of campagne bedacht en uitgewerkt. Maar het is ook mogelijk dat u wel een idee hebt voor de visuele uitvoering, maar dat u hulp nodig heeft bij de inpassing of uitvoering van de foto’s of video’s in uw communicatie- of marketingcampagne.

       De video moet nog online worden gepubliceerd en gepromoot.

       Foto’s moeten in een brochure of online campagne zichtbaar worden.

       De voice-over tekst moet krachtig en wervend zijn.

       Het videoscript moet passen in een al eerder bedachte communicatiestrategie.

       Enzovoorts.

StudioDigitaal werkt samen met enkele ervaren en breed inzetbare communicatie- en marketingbureaus die ook bij ons, in het Cincinnati Gebouw zijn gevestigd.
Stijlmeesters is een specialist als het gaat om content en communicatie. Zij houden zich al ruim 25 jaar bezig met teksten en andere vormen van content voor de meest uiteenlopende communicatie-uitingen. De specialisten werken veelvuldig voor opdrachtgevers die actief zijn op het terrein van innovatie, techniek, energietransitie en verduurzaming. Zij verzorgen de productie, de organisatie en de plaatsing van content, maar schrijven ook scripts, scenario’s en voice-over teksten voor AV-producties. Samen met Stijlmeesters brengen we content naar een hoger niveau!The MindOffice is een full-service reclame- & internetbureau. Full-service is bij hen ook echt alles wat u nodig hebt, en daar doen zij graag nog een schepje bovenop. Of het nu gaat om een responsive website, het vullen en monitoren van social media-kanalen, uw blogpagina onderhouden, een huisstijl ontwerpen of een videoproductie produceren. The MindOffice is ontstaan vanuit de drang mooie concepten te verzinnen en te ontwerpen. Zij doen dit voor mensen en organisaties die met hen een creatieve reis willen afleggen. Een reis die een perfecte doorvertaling moet zijn van ambities en kernwaarden naar uw eigen visuele identiteit.