Welke dienst past bij u

Om professionele foto- en video-opnames voor iedereen bereikbaar te maken, werken wij met speciale pakketten. In deze pakketten bieden we een bepaald type opname aan voor een vaste prijs. U weet dan precies wat een bepaalde opname kost. Geen meerprijzen voor een paar foto’s of een minuutje video extra.

Heeft u plannen voor een specifieke foto- of AV-productie dan kunnen wij de technische uitvoering volledig verzorgen. De faciliteiten in onze studio’s zijn in hun samenhang te huren, inclusief onze technische medewerkers. Heeft u een combinatie van technische diensten nodig, vraag ons dan om een prijs op maat. Weet u al precies welke technische faciliteit u nodig heeft, dan vindt u hieronder een prijsopgave voor enkele specifieke diensten.

Greenscreen

250 PER dagdeel
  •  

Presenteren voor een green-screen maakt dat wij u feitelijk overal ter wereld, binnen of buiten, kunnen neerzetten. In onze studio treft u een green/blue-screen van 3 meter breed met datavideo chromakeyer, V-mix virtual studio software, Atem Pro ISO mixer, blackmagic en camera’s met autocue.

Tafel sessie

250 PER dagdeel
  •  

In onze videostudio kunt u gebruikmaken van een zeer professionele tafelsetting voor talkshows, interviews of webinars. Een gesprek aan tafel kan met 3 of 4 personen plaatsvinden. Registratie gebeurt door vier vaste en twee PTZ-camera’s. In de aangrenzende regie- en editruimte bevinden zich de regisseur en technicus.

Green & Tafelsessie

350 PER dagdeel
  •  

In veel videoproducties vinden opdrachtgevers het prettig om een tafeldiscussie te combineren met een ‘stand-up’ voor een green-screen. De presentator voor het green-screen kan een verdieping of toelichting geven op het onderwerp dat aan tafel wordt besproken.

Geluidscabine

75 PER uur
  •  

Voice-overs opnemen of een commercial inspreken. Dit en nog veel meer kan in onze geluidscabine. Hier staan twee studiomicrofoons en een macbook met de meest moderne audiosoftware. Ook vindt u hier een presentatiescherm voor het tonen van content.

Fotostudio

75 PER uur
  •  

Voor het maken van professionele foto’s voor uiteenlopende toepassingen beschikken wij over een moderne kunstlichtfotostudio. In deze studio staat een 5 meter brede Limbowand. Wij werken hier met midden- en grootformaat camera’s.

Huren

100 vanaf per uur
  •  

Bent u zelf bedreven in het produceren en opnemen van video’s dan kunt u onze professionele editruimte, tafelstudio, green-screen-opstelling en geluidscabine ook afzonderlijk of in combinatie huren. Afhankelijk van de faciliteiten rekenen wij voor verhuur van onze faciliteiten een uurtarief.

Nog niet overtuigd?

Heeft u andere wensen of ideeën, bel of mail ons en leg ons uw voorstel voor. Ook nodigen wij u uit voor een bezichtiging waarna we de mogelijkheden uitgebreid kunnen bespreken. Wij zijn beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 t/m 16.00 uur.

bel 010 3602006 of mail naar info@studiodigitaal.nl